Servicii

Luarea dimensiunilor

 

Luarea dimensiunilor este cea mai importantă etapă în schimbarea ferestrelor. De aceea,  de măsurarea cît mai corectă a acestora,  va depinde o fereastră sau ușă pe măsura aşteptărilor, cu contur de termoizolare optim. Inginerii noștri vor lua măsurile corect și vă vor consulta asupra designului și soluțiilor tehnice.

Elaborare design

Echipa noastra va studia dimensiunile si specificul proiectului dumneavoastra, ca sa va propuna variante de design acordate la normele de confectionare a timplariei PVC (GOST), astfel incat ferestrele, usile sau vitrajurile dumneavoastra sa aiba, nu doar un aspect frumos, dar si sa nu prezinte pericol pentru clienti.

Consultanță profesionistă

Profil de 3,4,5,6,8 camere? Geam Low-E, clima control? 2 sau 3 sticle? izolare termica, fonica? Cum sa faceti alegerea corecta? Consultantii nostri va vor ajuta sa alegeti cele mai potrivite optiuni pentru ferestrele dumneavoastra in dependenta de conditiile de exploatare fara cheltuieli in plus.

 

 

 

 

Livrare

Produsele iGeam se pot comanda atit cu instalare, cat si fara instalare, iar acum puteti beneficia de livrare chiar si peste hotare.

Demontarea si Montarea

Instalarea se face conform manualului de montari cu instrumente specializate si instalatori calificati. Compania va garanteaza nu doar o calitate inalta a produselor, ci si a serviciilor prestate.