I-geam

Premium

 

Profil de clasă premium cu 5 camere care asigură o izolare termică și fonică maximală. Profil care va accentua individualitatea fiecărei case și va fi un obiect de mîndrie pentru fiecare gospodar. Profil masiv cu design modern de un alb strălucitor care se recomandă de folosit cu geam termopan în trei sticle  dintre care sticle cu emisie redusă (LOW-E) sau selective în dependență de condițiile de exploatare a ferestrelor.

Descriere pe site-ul producătorului

       http://www.salamander-profil.ru/salamander/streamline.html

          http://www.sip-windows.com/

Standard Plus

 

Profil PVC cu 6 camere care se potrivește pentru apartamentele cu încălzire autonomă, pentru ferestrele care trebuie să asigure o izolare fonică mai pronunțată, pentru case cu izolare termică sporită, termocase , case pasive și se recomandă de instalat cu geam termopan în trei sticle dintre care sticle cu emisie redusă (LOW-E) sau selective îndependență de condițiile de exploatare a ferestrelor.

Descriere pe site-ul producătorului

      http://decco.eu/109-decco-71.html

      Producerea profilului

      https://youtu.be/avxH5MMt6QM

Standard

  

Profil PVC cu 4 camere, care se potrivește bine pentru apartamentele orășănești cu încălzire centralizată, se recomandă de instalat cu sticlă cu emisie redusă (LOW-E) pentru reducerea riscului formării condensului, sau cu sticlă selectivă în partea solară pentru evitarea supraîncălzirii încăperilor.

Descriere pe site-ul producătorului

       http://decco.eu/

Economic

Profil PVC din trei camere, care se potrivește ideal pentru încăperi auxiliare, garaje, vile de vară, mansarde, spații industriale sau orice alte spații care nu sînt dotate cu sisteme performante de încălzire sau sistemul de încălzire lipsește.

Descriere pe site-ul producătorului

        http://www.proplex.ru/b2b/content/profil_i_komplektuyushchie/